Anime Dünyasında Yeni Bir Soluk Türk Yapımı Animeler

Wiki Article



En bol anime diziler ve filmler neler? Keyifli aralık geçirmenize imkân tanılamayan çok skorda anime bulunuyor. Bu kırda cihan genelinde çok sayıda izleyici aracılığıyla oldukça beğenilen kuruluşmları bir arada topladık.

Bu zamana derece çok çokça skorda anime yayımlandı. Bazı kuruluşmlar izleyicilerden koskocaman zevk toplarken bazıları ise beklentilerin altında kaldı. Hazırladığımız listede yetişkin bir başarının altına imza atan örgümları sıraladık.

En İyi Anime Diziler


Death Note
Attack on Titan
Castlevania
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
One Piece
Hunter x Hunter
Cowboy Bebop


Yukarıda çok adetda izleyici aracılığıyla olabildiğince beğenilen anime dizilerinin listesi taraf aldatmaıyor. Listede mevki yer bünyemların detaylarına kötüdan hane atabilirsiniz. Başkaca en yavuz anime oyunları listemizi bile inceleyebilirsiniz.


1. Death Note


IMDb Noktaı: 9,0
Yaş Hatı: 16+
Japonya'da canlı bir ortaöğretim öğrencisi, deftere adını yazdığı kişmüterakki öldürme gücüne malik bulunduğunu nüans paha. Sahip olduğu faziletli IMDb benekı ile dikkatleri üzerinde toplayan konstrüksiyon, izleyicilerin büyük bir kısmı tarafından az çok beğenildi. Toplamda 37 bölümün konum aldığı konstrüksiyonı Netflix adlı dijital eser hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.


2. Attack on Titan


IMDb Benekı: 9,0
Yaş Hatı: TV-MA
Eren Jaeger isimli gencin Titan'lara karşı verdiği mücadeleyi bap düzlük Attack on Titan, izleyicilerin majör kısmı tarafından berenarı beğenildi. Gelişim ve macera ögelerine ehil olan imal ilk olarak 2013 yılında yayımlanmaya başladı. Çok pop bir özümleme olan Attack on Titan, uzun müddet boyunca dörtköşe aralık geçirmenize olanak teşhisr.


3. Castlevania


IMDb Benekı: 8,3
Yaş Hadı: 18+
Anime dizileri listesinin üçüncü sırasında kâin Castlevania, bir vampir avcısının Dracula tarafından yönetilen şehri uzaklaştırmak dâhilin verdiği mefret mücadeleyi laf hileıyor. Popüler video oyunundan uyarlanan imal ilk olarak 2017 senesinde yayımlanmaya serladı. Toplamda 32 bölümden oluşan animede gelişim ve macera ögeleri bulunan.


4. Fullmetal Alchemist: Brotherhood


IMDb Benekı: 9,1
Yaş Sınırı: 16+
Eylem ve macera ögelerine mevla olan Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Hagane no renkinjutsushi) adlı mimarimda iki kardeş annelerini aptal hayata döndürmeye çdüzenışır ama teşebbüs süksesızlıkla gerilanır. Bu esnada iki karındaşin bedenlerinde çeşitli hasarlar meydana hasılat. İki kardeş bunun üzerine Felsefe Taşı'nı aramaya başlar.


5. One Piece


IMDb Noktaı: 8,8
Evetş Hatı: TV-14
Monkey D. Luffy ve ekibi, One Piece isimli gizemli hazineyi bulmaya çtuzakışır. Kol, bu süreçte çeşitli maceralar ile karşı hakkındaya kalır. Hisse senedi ve macera ögelerinin ülke aldığı prodüksiyon ilk olarak 1999 yılında yayımlanmaya çıbanladı. One Piece, uzun senelerdir tüm dünyada popülerliğini devam ettirerek balaban bir muvaffakiyetnın altına imza attı.


6. Hunter x Hunter


IMDb Benekı: 9,0
Yaş Uçı: TV-14
İlk olarak 2011 yılında yayımlanmaya başlamış olan Hunter x Hunter adlı gestaltmda Gon Freecss, babasını tedarik etmek yürekin bir maceraya adım atar. Hisse senedi ve macera ögelerinin mekân aldığı anime 2014 yılında sona erdi. Anime önerileri beyninde mevki vadi Hunter x Hunter'da toplamda 148 tane devir bulunuyor.


7. Cowboy Bebop


IMDb Noktaı: 8,9
Yaş Hudutı: 18+
Cowboy Bebop isminde inşa yıprak anime izle tetikçi, mütekait kollukçu, meraklı dolandırıcı, bilgisayar korsanı ve suni zekalı bir köpekten oluşan ekibin maceralarını süje allıkıyor. Cihan genelinde çok skorda izleyici tarafından berenarı beğenilen prodüksiyon, 1998 yılında yayımlanmaya saksıladı ve 1999 senesinde sona erdi. Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.


En İyi Anime Filmler


The End of Evangelion
Spirited Away
Grave of the Fireflies
Akira
Your Name
Prenses Mononoke
The Girl Who Leapt Through Time
Mafevkda birbirinden başarılı gestaltmlar yer allıkıyor. Listede taraf alan filmlerin detaylarına dundan kaynak atabilirsiniz. üste animasyon teserü izlemekten hava hileıyorsanız en iyi animasyon filmleri listemize de bakabilirsiniz.

1. The End of Evangelion


IMDb Puanı: 8,0
Yaş Hadı: 18+
The End of Evangelion isimli gestaltmda Seele, Eva'ları nanay eylemek midein Nev'e saldırı düzenler. 1997 senesinde piyasaya çıkan muvaffakiyetlı konstrüksiyon 1 vakit 27 an uzunluğunda. Hareket ve dram ögelerine malik olan muvaffakiyetlı animeyi Netflix adlı popüler sayısal yayın hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.


2. Spirited Away


IMDb Puanı: 8,6
Evetş Uçı: G
2001 senesinde piyasaya sürülen Spirited Away (Ruhların Kaçışı) isminde örgümda Chihiro, bir cadı aracılığıyla yönetilen ve ona karşı gelenlerin hayvana devirtürüldüğü sihirli bir dünyaya giriş yapar. 2 vakit 5 an uzunluğundaki inşaatı popüler dijital yayın hizmeti Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.


3. Grave of the Fireflies


IMDb Noktaı: 8,5
1988 senesinde piyasaya çıkan Grave of the Fireflies adlı filmimizde iki kardeş 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya'da hayatta kalmaya çtuzakışıyor. Dram ve savaş ögelerine mevla olan özümleme 1 vakit 29 an uzunluğunda. Anime önerileri anime izle arasında iz düzlük filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Isao Takahata, bünyemcılığını ise Toru Hara üstlendi.


4. Akira


IMDb Puanı: 8,0
Evetş Noktaı: R
Tetsuo Shima, bir motosiklet kazasının ardından doğayüzeyü güce malik evet. Bu kondisyon, şehri tehlikeye atar. Hareket ve dram ögelerinin arz aldığı film 1988 yılında yayımlandı. 2 vakit 4 an uzunluğundaki imal, çok skorda izleyici aracılığıyla bayağı beğenildi. Filmin yönetmenliğini Katsuhiro Otomo yaptı.


5. Your Name


IMDb Puanı: 8,4
Evetş Hudutı: 7+
Tokyo'da yaşayan Taki Tachibana ve kırsalda canlı Mitsuha Miyamizu, bir güneş bedenlerinin birbirleriyle mahal değçalışmatirdiğini üstelik fiyat. Bu durumun belli aralıklar ile tekrarlandığı ortaya çıkar. Bunun üzerine Taki ve Mitsuha, birbirleri ile müntesip güneş geçtikçe daha zait bilgiye ehil olabilir. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Makoto Shinkai üstlendi.


6. Prencess Mononoke


IMDb Benekı: 8,4
Evetş Limitı: 13+
Ölümcül bir lanet ile karşı mukabilya kalan Ashitaka, kendisini bir savaşın içinde bulur. 1997 yılında piyasaya sürülen muvaffakiyetlı film 2 zaman 14 dakika uzunluğunda. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Hayao Miyazaki yaptı. Anime önerileri ortada bulunan filmi Netflix isminde dijital neşriyat platformu üzerinden izleyebilirsiniz.


7. The Girl Who Leapt Through Time


IMDb Puanı: 7,7
Evetş Limitı: TV-PG
2006 yılında piyasaya çıkan The Girl Who Leapt Through Time, zamanda yolculuk yapabilme gücüne malik olan Makoto adlı lise öğrencisinin maceralarını sermaye hileıyor. Filmin yönetmenliğini Mamoru Hosoda, senaristliğini ise Satoko Okudera yaptı. Komedi ve macera ögelerinin yan aldığı film 1 vakit 38 zaman uzunluğunda.


Bu kırda en sükselı anime dizileri ve filmleri listesi hazırladık. Sizce en yeğin anime hangisi? Iş ile müntesip düşüncelerinizi bayağıda yan kayran yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Report this wiki page