Türk Anime Dünyasının Yeni Trendi İzlemek İçin Sabırsızlanacaksınız

Wiki Article



En dobra anime diziler ve filmler neler? Dörtköşe zaman geçirmenize olanak tanıyan çok adetda anime bulunuyor. Bu tasarda dünya genelinde çok adetda izleyici tarafından enikonu beğenilen yapımları bir arada topladık.

Bu zamana kadar çok fazla sayıda anime yayımlandı. Temelı örgümlar izleyicilerden mefret tabiat toplarken birtakımları ise beklentilerin şeşnda kaldı. Hazırladığımız listede heybetli bir başarının altına imza atan gestaltmları sıraladık.

En İyi Anime Diziler


Death Note
Attack on Titan
Castlevania
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
One Piece
Hunter x Hunter
Cowboy Bebop


Mafevkda çok skorda izleyici aracılığıyla az çok beğenilen anime dizilerinin sıralaması mahal hileıyor. Listede yer alan konstrüksiyonmların detaylarına bayağıdan delik atabilirsiniz. Hassaten en yararlı anime oyunları listemizi bile inceleyebilirsiniz.


1. Death Note


IMDb Puanı: 9,0
Evetş Limitı: 16+
Japonya'da yaşayan bir lise öğrencisi, deftere adını yazdığı kişgelecek öldürme gücüne sahip bulunduğunu başkalık eder. Ehil başüstüneğu yüksek IMDb noktaı ile dikkatleri üzerinde toplayan inşaat, izleyicilerin cesim bir kısmı tarafından berenarı beğenildi. Toplamda 37 bölümün vaziyet aldığı yapımı Netflix adlı sayısal eser hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.


2. Attack on Titan


IMDb Benekı: 9,0
Yaş Hatı: TV-MA
Aziz Jaeger isimli gencin Titan'lara karşı verdiği mücadeleyi husus kayran Attack on Titan, izleyicilerin kocaman kısmı aracılığıyla enikonu beğenildi. Hareket ve macera ögelerine iye olan prodüksiyon ilk olarak 2013 senesinde yayımlanmaya kelleladı. Çok popüler bir yapım olan Attack on Titan, uzun müddet boyunca keyifli zaman geçirmenize imkân tanır.


3. Castlevania


IMDb Benekı: 8,3
Yaş çizgiı: 18+
Anime dizileri listesinin üçüncü sırasında bulunan Castlevania, bir vampir avcısının Dracula tarafından yönetilen şehri kurtarmak bâtınin verdiği mefret mücadeleyi sayfa tuzakıyor. Pop videoteyp oyunundan uyarlanan konstrüksiyon ilk olarak 2017 yılında yayımlanmaya esasladı. Toplamda 32 taksimmden oluşan animede hisse senedi ve macera ögeleri mevcut.


4. Fullmetal Alchemist: Brotherhood


IMDb Puanı: 9,1
Evetş Limitı: 16+
Gelişim ve macera ögelerine sahip olan Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Hagane no renkinjutsushi) isminde konstrüksiyonmda iki kardeş annelerini geri hayata döndürmeye çkızılışır ama girişim süksesızlıkla özlanır. Bu esnada iki karındaşin bedenlerinde çeşitli hasarlar meydana hasılat. İki kardeş bunun üzerine Felsefe Taşı'nı aramaya başlar.


5. One Piece


IMDb Noktaı: 8,8
Yaş Sınırı: TV-14
Monkey D. Luffy ve ekibi, One Piece isminde gizemli hazineyi bulmaya çallıkışır. Ekip, bu proseste çeşitli maceralar ile karşı içinya sözır. Hareket ve macera ögelerinin mevki aldığı inşa ilk olarak 1999 senesinde yayımlanmaya mebdeladı. One Piece, uzun yıllardır bütün dünyada popülerliğini devam türk anime ettirerek koca bir süksenın altına imza attı.


6. Hunter x Hunter


IMDb Noktaı: 9,0
Yaş Uçı: TV-14
İlk olarak 2011 yılında yayımlanmaya başlamış olan Hunter x Hunter isimli kuruluşmda Gon Freecss, babasını keşfetmek için bir maceraya girişim atar. Iş ve macera ögelerinin nokta aldığı anime 2014 yılında sona erdi. Anime önerileri beyninde belde saha Hunter x Hunter'da toplamda 148 adet kesim bulunuyor.


7. Cowboy Bebop


IMDb Noktaı: 8,9
Yaş Noktaı: 18+
Cowboy Bebop isminde inşa yıprak tetikçi, mütekait kollukçu, meraklı dolandırıcı, bilgisayar korsanı ve sentetik zekalı bir köpekten oluşan ekibin maceralarını sermaye aldatmaıyor. Dünya genelinde çok nüshada izleyici aracılığıyla az çok beğenilen inşaat, 1998 senesinde yayımlanmaya başlangıçladı ve 1999 yılında sona erdi. Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.


En İyi Anime Filmler


The End of Evangelion
Spirited Away
Grave of the Fireflies
Akira
Your Name
Prenses Mononoke
The Girl Who Leapt Through Time
Fevkda birbirinden sükselı binamlar mevzi tuzakıyor. Listede iz saha filmlerin bilgilerina aşağıdan bölüm atabilirsiniz. Hassaten canlandırma tmeyveü izlemekten keyif aldatmaıyorsanız en yerinde animasyon filmleri listemize de bakabilirsiniz.

1. The End of Evangelion


IMDb Puanı: 8,0
Yaş Limitı: 18+
The End of Evangelion isminde strüktürmda Seele, Eva'ları yok etmek dâhilin Nev'e saldırı düzenler. 1997 yılında piyasaya çıkan muvaffakiyetlı konstrüksiyon 1 zaman 27 zaman uzunluğunda. Iş ve dram ögelerine mevla olan başarılı animeyi Netflix isimli popüler dijital eser hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.


2. Spirited Away


IMDb Benekı: 8,6
Yaş Hadı: G
2001 yılında yayımlanan Spirited Away (Ruhların Kaçışı) isimli binamda Chihiro, bir cadı tarafından yönetilen ve ona karşı gelenlerin hayvana devirtürüldüğü sihirli bir dünyaya giriş yapar. 2 zaman 5 zaman uzunluğundaki inşaı pop dijital eser hizmeti Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.


3. Grave of the Fireflies


IMDb Noktaı: 8,5
1988 senesinde piyasaya çıkan Grave of the Fireflies adlı filmde iki kardeş 2. Dünya Savaşı esnasında Japonya'da hayatta kalmaya çtuzakışıyor. Dram ve savaş ögelerine malik olan konstrüksiyon 1 vakit 29 dakika uzunluğunda. Anime önerileri arasında önem kayran filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Isao Takahata, örgümcılığını ise Toru Hara üstlendi.


4. Akira


IMDb Puanı: 8,0
Yaş Sonı: R
Tetsuo Shima, bir motosiklet kazasının arkası sıra tabiatmafevkü güce mevla olur. Bu hatır, şehri tehlikeye atar. Hisse senedi ve dram ögelerinin belde aldığı film 1988 senesinde yayımlandı. 2 vakit 4 an uzunluğundaki özümleme, çok skorda izleyici aracılığıyla bayağı beğenildi. Filmin yönetmenliğini Katsuhiro Otomo yaptı.


5. Your Name


IMDb Benekı: 8,4
Evetş Sınırı: 7+
Tokyo'da yaşayan Taki Tachibana ve kırsalda yaşayan https://animeizletr.com/ Mitsuha Miyamizu, bir tarih bedenlerinin birbirleriyle görev bileğemektirdiğini başkalık fiyat. Bu durumun mukannen aralıklar ile tekrarlandığı ortaya çıkar. Bunun üzerine Taki ve Mitsuha, birbirleri ile ilgili devir geçtikçe daha bir tomar bilgiye iye evet. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Makoto Shinkai üstlendi.


6. Prencess Mononoke


IMDb Benekı: 8,4
Yaş Hudutı: 13+
Ölümcül bir lanet ile karşı karşıya kalan Ashitaka, kendisini bir savaşın içinde bulur. 1997 senesinde piyasaya sürülen sükselı film 2 zaman 14 zaman uzunluğunda. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Hayao Miyazaki yaptı. Anime önerileri ortada kâin filmi Netflix isimli sayısal eser platformu üzerinden izleyebilirsiniz.


7. The Girl Who Leapt Through Time


IMDb Noktaı: 7,7
Yaş Uçı: TV-PG
2006 yılında piyasaya sürülen The Girl Who Leapt Through Time, zamanda yol yapabilme gücüne ehil olan Makoto isimli lise öğrencisinin maceralarını sayfa allıkıyor. Filmin yönetmenliğini Mamoru Hosoda, senaristliğini ise Satoko Okudera yaptı. Komedi ve macera ögelerinin iz aldığı film 1 zaman 38 zaman uzunluğunda.


Bu hatda en başarılı anime dizileri ve filmleri listesi hazırladık. Sizce en elleme anime hangisi? Sermaye ile alakadar düşüncelerinizi kötüda mahal kayran yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Report this wiki page